A jelenleg VEMÉVSZER Építő- és Szerelőipari Kft. tulajdonban álló asztalos üzem 1990-ben Intarzia Faipari Üzem néven alakult.

Tevékenységi köre azóta is lefedi a faipari termékkínálat teljes palettáját. Szakembereink átfogó tapasztalattal rendelkeznek mind a tervezés mind a gyártás területén, legyen szó új vagy felújítandó nyílászárókról, bútorokról, lépcsőkről, térelválasztó elemekről, belsőépítészeti munkákról, kültéri burkolatokról vagy akár fa tartószerkezetekről.

Univerzális műhelyünknek köszönhetően bármilyen faipari megrendelést szakszerűen ki tudunk elégíteni. Az exkluzív tömörfa termékektől a kedvezőbb árral rendelkező laminált/dekor-bevonatos bútorokig mindent megtalál. Ez nemcsak az alapvető elvárásokat fedi le (megfelelő határidőre, a kívánt minőségben leszállított és beszerelt termékeket), hanem az egyéb területeken nyújtott plusz szolgáltatásokat is. Nálunk a tervezői munka nem ér véget a rajzok, méretek átvételével, egy olyan termék megalkotása a célunk, amely a vevőben megelégedettséget kelt, használata örömet okoz!

8200 Veszprém, Palló u. 1.
88/424-311
88/424-311