A vállalkozás nem csak a kivitelezéshez kapcsolódó tevékenységek jellemzik, hanem az építő- és szerelőipari anyagok forgalmazása is. Ezt a tevékenységet az anyaggazdálkodási és kereskedelmi részleg látja el Veszprémben a Pillér utcai telephelyen.
A cég vezetése a kivitelezési és kereskedelmi tevékenysége között az évek folyamán megfelelő összhangot teremtett, hogy a város és minden partner teljes megelégedésére végezhesse tevékenységét. Ez az összhang köszönhető egyrészt a generál-kivitelezések minőségirányítási rendszerben való működésének, másrészt a folyamatosan bővülő beszállítói és vásárlói körnek.
A kereskedés legfőbb céljai, és célkitűzései közé tartozik, hogy minél jobban törekedjen az egészséges lakókörnyezet megteremtésére és a természeti erőforrások megóvására. Ennek érdekében a dolgozók és az alvállalkozók a jogi követelményeket, szerződéses feltételeket betartva igyekszik a kiváló minőséget elérni. Az integrált irányítási rendszernek köszönhetően rendszeresen értékelik a vevői elégedettséget, az anyag- és a kivitelezési hibákat, valamint a garanciális tevékenységet a további problémák elkerülése érdekében. A piaci követelményeket egyre teljesebb körben kívánja kielégíteni, fogékonyan fejlődve és megújulva, eredményesen vállalkozva.

A részleg feladatai elég összetettek, mert az egész cég anyaggazdálkodásának megszervezése, annak felügyelete mellett foglalkozik a kivitelezőknek és a lakossági fogyasztóknak történő megfelelő minőségű építőanyagok forgalmazásával, egyéb kereskedelmi tevékenységek lebonyolításával, esetleges bővítésével, ellenőrzésével, a beszállítókkal és a vásárlókkal való kapcsolattartás.
A VEMÉVSZER Kft. munkatársainak segítségével folyamatosan bővíti termékskáláját, beszállítói körét, hogy a tevékenysége során ügyfeleit rugalmasan, gyorsan, udvariasan és pontosan kiszolgálhassa és ezáltal maximális elégedettséggel további sikereket érjenek el velük együtt.
A vállalat hosszú távon szeretne minél magasabb szintre emelni kereskedelmi tevékenységét, hogy a forgalmazott termékeivel teljes körű megoldást nyújtson egyes épületek megvalósításához.

A megfelelő szintű kiszolgálás érdekében a versenyképes és a kivitelezések során általában szükséges alaptermékekből raktárkészlettel rendelkezünk. Ezzel is segítve a gyors és minőségi munkát.
A kereskedelmi egységnek a cég hírnevének köszönhetően lehetősége van arra, hogy az új és régi vásárlókkal folytatott kapcsolattartás segítségével egy újabb piaci lehetőséget felderítsen, és sikeresen együttműködjön. Ez arra is irányulhat, hogy a vállalat üzleti ereje ne csak egyszerűen megfeleljen a célpiaci működés kulcsfontosságú siker követelményeinek, hanem felülmúlja a versenytársakat is, és ezt az erőt mindig a legjobb teljesítményt hozva hosszú távon fenn tudja tartani.
A környezet folyamatos változásai mindig veszéllyel járnak, és mindig fenyegetik a vállalkozást. A környezeti veszély közvetlen környezeti tendencia, vagy fejlemény által támasztott kihívás, amely védekező marketing akció hiányában az árbevétel, vagy a profit csökkenéséhez vezethet. A vállalat vezetése ezekre a veszélyekre mindig igyekszik felkészülni és tudásuk legjavát hozva megvédeni a céget és partnereit.
A kereskedelmi tevékenység legfőbb célkitűzései közé tartozik ezért a fent említett problémák és veszélyek minél gyorsabb felismerése, megoldása és kivédése, az árbevétel növelése és a vevőorientált kiszolgálás folyamatos fejlesztése a készletgazdálkodás folyamatainak leghatékonyabb működése mellett.

8200 Veszprém, Pillér u. 11.
88/404-929
88/404-929
H-P 7:00 - 15:30
www.vemevszeraruhaz.hu